Aardappelsalade iets anders

Aardappel salade

Een redelijk makkelijke en toch lekkere aardappel salade is dit recept. Het is lekker makkelijk en snel te bereiden, alleen als u de aardappel salade koud wilt serveren is het wel zaak om dit gerecht een aantal uur in de koelkast te bewaren voor het serveren hiervan. Veel succes met het maken van deze salade en laat ons weten wat u van dit recept vondt.
Voorbereidingstijd30 min
Bereidingstijd30 min
Totale tijd1 uur
Gang: Salade
Keuken: Mediterraan
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 8 middelgrote aardappelen, gekookt en in blokjes gesneden
  • 1,5 kopje Mayonaise
  • 2 eetlepels ciderazijn
  • 1 eetlepel gele mosterd
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 eetlepel peper
  • 2 selderij ribben, gesneden
  • 1 kopje gele uit, fijngehakt
  • 5 hardgekookte eieren
  • 1 paprika

Instructies

  • Kook geschilde aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Plaats in blokjes gesneden aardappelen in een grote kom.
  • Meng mayonaise, cider azijn, suiker, mosterd, zout, knoflookpoeder en peper in een andere kom.
  • Toevoegen aan aardappelen.
  • Voeg selderij en ui toe en meng goed.
  • Roer de eieren.
  • Strooi een beetje paprikapoeder bovenop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *